PSYYKKINEN VALMENNUS

Mitä saat?

Kattava alkukartoitus

Alkukartoitukseen kuuluu esitietolomake ja konsultaatio, jossa keskustelemme tilanteestasi ja tavoitteistasi. Näistä saatujen tietojen pohjalta sinulle luodaan täysin henkilökohtainen valmennuspaketti. 

Konsultaatio kestää noin 30 minuuttia ja se järjestetään Google Meetsin välityksellä.

Psyykkisen valmennuksen kysely

Pääset täyttämään psyykkisen valmennuksen kyselyn valmennuksen alussa ja lopussa. Kysely tuo mitattavuutta valmennukselle ja antaa tärkeää palautetta valmennuksen vaikutuksesta.

Kyselyn tuloksia käydään läpi ja niistä keskustellaan valmennuksen aikana.

Tavoitteiden asettelu

Asetamme yhdessä selkeät ja konkreettiset tavoitteet, jotka luovat valmentamiselle selkeän suunnan ja auttavat arvioimaan etenemistäsi yksilöllisesti. Lisäksi selvitämme tavoitteiden taustalla olevat tarpeet, arvot ja hyödyt sekä kuinka hyvin ne edistävät matkaasi kohti tavoitteitasi.

Tapaamiset valmentajan kanssa

Pääset tapaamaan valmentajaasi etäyhteyden välityksellä säännöllisin väliajoin. Tapaamisten aikana käsittelemme sinulle tärkeimpiä ja olennaisimpia teemoja joko keskustellen tai tehtävien muodossa sekä käymme läpi edistymistäsi. Tavoitteenani on ohjata sinua kohti uusia, rikastuttavia oivalluksia sekä tarjota sinulle harjoituksia ja työkaluja, joiden avulla voit kehittää omaa psyykkistä valmiuttasi. Jokainen valmennuskerta päättyy aina 1-3 konkreettisen toimenpiteen aloittamiseen!

Tapaamiset kestävät noin 90-120 minuuttia ja ne järjestetään Google Meetsin välityksellä.

Kehityksen seuranta

Valmennettavan kehitystä ja valmennuksen etenemistä seurataan viikoittaisten reflektointien avulla. Reflektointeja ja niistä heränneitä ajatuksia käsitellään yhdessä myös tapaamisten aikana.

Itsenäisesti suoritettavat tehtävät

Saat valmennuksen aikana itsenäisesti suoritettavia tehtäviä, joiden avulla pääset syventymään tapaamisten aikana käsiteltyihin teemoihin tai tutustumaan tulevien tapaamisten aiheisiin. Itsenäisesti suoritettavien tehtävien avulla pääset rauhassa pohtimaan tilannettasi ja jäsentelemään ajatuksiasi. 

VALITSE SOPIVA PAKETTI

MINI

YKSILÖVALMENNUS 3x          299 €

Tämä paketti on tiivistetty kolmeen valmennuskertaan, joiden pääteemoina ovat perusta, taidot ja tulokset.

Soveltuu lyhyempiin valmennusprosesseihin, joissa tapaamisten väli on maksimissaan 4-8 viikkoa.

Suosittelen tätä valmennuspakettia, jos olet aiheesta kiinnostunut, mutta teoria ja työkalut eivät ole sinulle vielä tuttuja. Paketti toimii loistavana kipinän sytyttäjänä uuden oppimiselle, itsensä kehittämiselle ja toiminnan muuttamiselle!

MEDIUM

YKSILÖVALMENNUS 6x      499 €

Tähän pakettiin kuuluu kuusi valmennuskertaa, joiden pääteemoina toimivat perusta, taidot ja tulokset on kukin jaettu kahteen eri valmennuskertaan. Tässä paketissa päästään syvemmälle opittuihin teemoihin ja osa-alueisiin. 

Soveltuu pidempiinkin prosesseihin, mutta on mahdollista toteuttaa myös tiiviimmässä aikataulussa. Suositeltu aikaväli valmennustapaamisten välillä on 2-8 viikkoa.

Suosittelen tätä valmennuspakettia sekä kokemattomille että kokeneemmille!

MASTER

YKSILÖVALMENNUS 9x

699 €

Tämä paketti rakentuu yhdeksästä eri valmennuskerrasta, joiden pääteemoina toimivat perusta, taidot ja tulokset on kukin jaettu kolmeen eri valmennuskertaan. Tässä paketissa päästään kunnolla porautumaan eri osa-alueisiin ja syventymään myös tärkeimpiin ydinkohtiin.

Soveltuu pitkiin, kestoltaan jopa yli vuoden prosesseihin. Suositeltu valmennustapaamisten väli on 2-8 viikkoa.

Suosittelen tätä valmennuspakettia taitotasosta riippumatta kenelle tahansa, mutta tämä sopii erityisen hyvin myös jo kokeneille konkareille!

Valmennus sopii sinulle, kun haluat...

Kehittää psyykkisiä taitojasi

Psyykkiset taidot ovat harjoiteltavia ja opittavia taitoja. Perustaitoihin kuuluvat itsetuntemus, motivaatio ja itseluottamus luovat pohjaa muille taidoille auttaen elämänhallinnassa ja mahdollistaen kukoistamisen. Hyvät ja pysyvät tulokset muodostuvat vahvasta itsetuntemuksesta sekä psyykkisten taitojen optimaalisesta toteutuksesta!

Parantaa suorituskykyäsi

Suoritustaidot - keskittyminen, energian säätely ja päätöksen teko - vaikuttavat päivittäiseen toimintaan ja auttavat suoriutumaan optimaalisesti vaativista suorituksista tai parhaimmillaan yltämään huippusuoritukseen. Ilman keskittymistä ja tietoista läsnäoloa on mahdotonta luoda haluttuja tuloksia työssä, urheilussa tai arjessa.

Saavuttaa asettamasi tavoitteet

Halutessasi pysyvää kehitystä, tulee toimia tapalähtöisesti. Psyykkinen valmennus auttaa sinua ymmärtämään tapojen perusteita ja luomaan uusia, pysyviä tapoja, joiden avulla etenet kohti tavoitteitasi.

Vahvistaa itsetuntemustasi

Valmennuksessa opit ymmärtämään ja havainnoimaan omaa identiteettiäsi ja suuntaasi syvällisemmällä tasolla sekä löytämään tekemisellesi merkityksen. Valmennuksessa pohditaan arvojasi, asenteitasi ja uskomuksiasi sekä sitä, kuinka ne vaikuttavat ajatuksiisi, tunteisiisi ja toimintaasi. 

Löytää merkityksellisen polkusi

Valmennus auttaa sinua selvittämään suuntaa, jota kohti haluat kulkea ja miksi. Se auttaa luomaan motivaatiota ja innostusta sekä tuomaan sisäisen täyttymyksen tunnetta ulkoisten onnistumisten lisäksi.

Kasvattaa psyykkistä vahvuuttasi

Psyykkinen vahvuus mahdollistaa positiivisen reagoinnin elämän haasteisiin ja muutoksiin. Se on osa henkilökohtaisen kehittymisen taitoja, jotka puolestaan ovat osa jokaista valmennuskokonaisuutta.

Valmentaja

Olen Annika, intohimoinen liikunta-alan ammattilainen, kilpaurheilija ja tyypin 1 diabeetikko. Koulutukseltani olen lisensoitu personal trainer ja psyykkinen valmentaja.

Toimin valmentajana Oulussa, Valmennuskeskus Voimalassa. Toimenkuvaani kuuluu henkilökohtaiset valmennukset ja ohjaukset, minkä lisäksi valmennan erilaisia pienryhmiä. Asiakaskuntaani kuuluu eri tasoisia treenaajia vasta-aloittaneista kokeneisiin. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää halu kehittyä ja tehdä töitä saavuttaakseen tavoitteensa.

Lähivalmennusten ohella olen valmentanut ihmisiä ympäri Suomen etänä kehittäen heidän fyysisiä sekä psyykkisiä ominaisuuksiaan. Online valmennukseeni on hakeutunut erityisesti diabeetikoita, jotka kaipaavat valmentajaltaan sairauden haasteita tuntevaa otetta!

Valmentajana tarjoan sinulle avaimet onnistumiseen. Tavoitteenani on auttaa sinua kehittymään ja saavuttamaan tavoitteesi!

JÄIKÖ SINULLE KYSYTTÄVÄÄ?

Kaipaatko lisätietoja valmennuksesta? Et ole varma, sopiiko valmennus tilanteeseesi?